Hosting

Onze software gebruik je on-premise of in onze Microsoft Azure Cloud. Als Microsoft Silver Partner biedt CE-iT twee vormen van hosting aan:

• Shared: een gedeelde virtuele server met aparte database voor iedere klant.
  • Dedicated: virtuele servers die niet gedeeld worden met andere klanten.

Microsoft Azure is een platform met bijna oneindige mogelijkheden en dat geldt ook voor onze cloud. Heb je specifieke vragen of eisen? Neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. Deze pagina bevat informatie over de standaard opzet.

Platform uitgangspunten

• Hosting is op basis van Microsoft Azure Cloud Solution Provider (CSP) network.
  • CE-iT gebruikt Microsoft Remote Desktop Services voor het streamen van applicaties.

Configuratie

Het onderstaande diagram is een weergave van onze standaard configuratie. Data van klanten wordt afgeschermd per Azure blog (compleet gescheiden disks) en/of via het reguliere systeem voor rechten en policies.

Diagram of the CE-iT cloud in Microsoft Azure.

Onze software gebruik je on-premise of in onze Microsoft Azure Cloud. Als Microsoft Silver Partner biedt CE-iT twee vormen van hosting aan:

• Shared: een gedeelde virtuele server met aparte database voor iedere klant.
  • Dedicated: virtuele servers die niet gedeeld worden met andere klanten.

Microsoft Azure is een platform met bijna oneindige mogelijkheden en dat geldt ook voor onze cloud. Heb je specifieke vragen of eisen? Neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. Deze pagina bevat informatie over de standaard opzet.

Platform uitgangspunten

• Hosting is op basis van Microsoft Azure Cloud Solution Provider (CSP) network.
  • CE-iT gebruikt Microsoft Remote Desktop Services voor het streamen van applicaties.

Configuratie

Het onderstaande diagram is een weergave van onze standaard configuratie. Data van klanten wordt afgeschermd per Azure blog (compleet gescheiden disks) en/of via het reguliere systeem voor rechten en policies.